Basal metabolism enhancer | 基礎代謝亢進剤 | Suntory Holdings Ltd | サントリーホールディングス株式会社 | Yamanaka, M., Fukushima, E., Yoshida, N., Konuki, H. | 山中 実喜子, 福島 栄治, 吉田 直之, 小貫 仁 | 2021-20944 | 2021-02-18 | 2020-178964 | 2020-10-26 | JCM 1134, JCM 1149, JCM 1558 |
Composition for promoting proliferation of genus bifidobacterium bacterium that does not assimilate lactulose | ラクチュロースを資化しないビフィドバクテリウム属細菌の増殖促進用組成物 | Morinaga Milk Ind Co Ltd | 森永乳業株式会社 | Odamaki, T. | 小田巻 俊孝 | 2021-23188 | 2021-02-22 | 2019-143103 | 2019-08-02 | JCM 1255 |
Bifidobacterium with low Inflammatory cytokine production-inducing activity but high anti-inflammatory cytokine production-inducing activity | 炎症性サイトカインの産生誘導活性は低いが抗炎症性サイトカインの産生誘導活性が高いビフィズス菌 | Nissin Foods Holdings Co Ltd | 日清食品ホールディングス株式会社 | Sunada, Y., Iki, A., Uehara, K., Tanii, Y. | 砂田 洋介, 伊木 明美, 上原 和也, 谷井 勇介 | 2021-23231 | 2021-02-22 | 2019-145173 | 2019-08-07 | JCM 1192 |
Additive composition and method for improving ion resistance of microorganism | 微生物のイオン耐性を向上させるための添加剤組成物および方法 | Toyo Univ | 学校法人 東洋大学 | Ito, M. | 伊藤 政博 | 2021-36860 | 2021-03-11 | 2020-126242 | 2020-07-27 | JCM 1499 |
Method for producing fermentation product | 発酵物の製造方法 | Snow Brand Milk Products Co Ltd | 雪印メグミルク株式会社 | Fujiwara, H., Seto, Y. | 藤原 ひとみ, 瀬戸 泰幸 | 2021-36898 | 2021-03-11 | 2020-192315 | 2020-11-19 | JCM 5805 |
Oligonucleotide set for detection of indigenous bacterium in skin, kit, and method for detecting indigenous bacterium in skin | 皮膚常在菌の検出用オリゴヌクレオチドセット、キット及び皮膚常在菌の検出方法 | Nippon Menaade Keshohin KK, Fasmac Co Ltd | 日本メナード化粧品株式会社, 株式会社ファスマック | Miura, S., Akaza, M., Nakada, S., Takasaki, K., Nunofuji, S. | 三浦 史帆里, 赤座 誠文, 中田 悟, 高崎 一人, 布藤 聡 | 2021-40517 | 2021-03-18 | 2019-164273 | 2019-09-10 | JCM 6245 |
Transformants and methods for producing 1,3-butanediol using the same | 形質転換体及びそれを用いる1,3−ブタンジオールの製造方法 | Research Institute of Innovative Technology for The Earth, Green Earth Institute Co Ltd | 公益財団法人地球環境産業技術研究機構, GreenEarthInstitute株式会社 | Inui, M., Hiraga, K., Suda, M., Kato, N., Watanabe, A., Oide, S. | 乾 将行, 平賀 和三, 須田 雅子, 加藤 直人, 渡邉 彰, 生出 伸一 | 2021-40548 | 2021-03-18 | 2019-165611 | 2019-09-11 | JCM 1233, JCM 2506, JCM 10555, JCM 11615 |
Methods and compositions for simultaneously detecting a plurality of Putrefaction bacteria | 複数の変敗原因菌の同時検出方法および複数の変敗原因菌の同時検出用組成物 | Toyo Institute of Food Technology | 公益財団法人東洋食品研究所 | Nakano, M. | 中野 みよ | 2021-40614 | 2021-03-18 | 2020-29381 | 2020-02-25 | JCM 1134, JCM 1290, JCM 1296, JCM 1297, JCM 1403, JCM 1408, JCM 2506, JCM 2507, JCM 2508, JCM 5805, JCM 6156, JCM 6285, JCM 7540, JCM 9073, JCM 9074, JCM 9075, JCM 9906, JCM 10046, JCM 11466, JCM 12307, JCM 13339, JCM 13438, JCM 14954, JCM 16418, JCM 20266, JCM 21713 |
Primer sets for detecting presence or absence of mutation in base sequence encoding 83rd amino acid of gonococcal DNA gyrase subunit A, primer sets for evaluating presence or absence of gonococcal sensitivity to fluoroquinolone and uses thereof | 淋菌のDNAジャイレースのサブユニットAの83番目のアミノ酸をコードする塩基配列における変異の有無を検出するためのプライマーセット、淋菌のフルオロキノロンに対する感受性の有無を評価するためのプライマーセット、及びそれらの使用 | Saitama Medical Univ, National Institute of Infectious Diseases, Nihon Univ | 学校法人 埼玉医科大学, 国立感染症研究所, 学校法人日本大学 | Maeda, T., Hayakawa, S., Tarumoto, N., Imai, K., Sakai, J., Murakami, T., Maesaki, S., Onishi, M., Shimuta, T., Hayakawa, S. | 前田 卓哉, 早川 直, 樽本 憲人, 今井 一男, 酒井 純, 村上 孝, 前崎 繁文, 大西 真, 志牟田 健, 早川 智 | 2021-48812 | 2021-04-01 | 2019-175273 | 2019-09-26 | JCM 2885 |
Method for producing functional substance | 機能性物質の製造方法 | Daicel Corp | 株式会社ダイセル | Hayashi, M. | 林 素子 | 2021-52607 | 2021-04-08 | 2019-176867 | 2019-09-27 | JCM 12243 |
Anti-skin-aging agent using deep sea water and anti-skin-aging method using the same | 海洋深層水を用いた皮膚老化防止剤及び当該皮膚老化防止剤を用いた皮膚老化防止方法 | DHC Co | 株式会社ディーエイチシー | Yamada, K., Nomura, M., Shibata, Y., Yamamoto, S. | 山田 勝久, 野村 道康, 柴田 雄次, 山本 樹 | 2021-54823 | 2021-04-08 | 2020-167194 | 2020-10-01 | JCM 11125 |
Reduced-calorie fruit juice or vegetable juice beverage | 低カロリー化果汁或いは野菜汁飲料 | Kirin Holdings Co Ltd, Nippon Origo KK | キリンホールディングス株式会社, 日本オリゴ株式会社 | Ichikawa, S. | 市川 晋太郎 | 2021-61860 | 2021-04-22 | 2021-7740 | 2021-01-21 | JCM 5564 |
Bifidobacterium proliferation-promoting composition | ビフィズス菌増殖用組成物 | Nissin Foods Holdings Co Ltd | 日清食品ホールディングス株式会社 | Iki, A., Sunada, Y., Tanii, Y., Uehara, K. | 伊木 明美, 砂田 洋介, 谷井 勇介, 上原 和也 | 2021-65133 | 2021-04-30 | 2019-192182 | 2019-10-21 | JCM 1194, JCM 1217 |
Lactic acid bacteria, and method for producing cheese | 乳酸菌、チーズの製造方法 | National Agriculture and Food Research Organization, Hokkaido Research Organization, Tokachi Zaidan, Hakodate Regional Industry Promotion Organization,Tochigi Prefecture, Obihiro Univ of Agriculture & Veterinary Medicine, Institute of National Colleges of Technology Japan,Yukijirushi Shubyo KK | 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 地方独立行政法人北海道立総合研究機構,公益財団法人とかち財団, 公益財団法人函館地域産業振興財団, 栃木県, 国立大学法人帯広畜産大学, 独立行政法人国立高等専門学校機構, 雪印種苗株式会社 | Kobayashi, Y., Moriya, N., Hagi, T., Kimoto, H., Suzuki, C., Sasaki, K., Nakajima, I., Nomura, S., Yasogawa, D., Kasai, D., Takaya, M., Sumisa, F., Takeuchi, J., Kobayashi, H., Fukuzawa, A., Ota, Y., Otsubo, M., Shimizu, K., Toriumi, S.,Hayashi, M.,Toyoda, T.,Sako, Y.,Watanabe, Y.,Noguchi, M.,Hoshi, K.,Mori, H.,Nakamura, T.,Takaya, T.,Kitamura, T. | 小林 美穂, 守谷 直子, 萩 達朗, 木元 広実, 鈴木 チセ,佐々木 啓介, 中島 郁世, 野村 将, 八十川 大輔, 葛西 大介, 高谷 政宏, 住佐 太, 武内 純子, 小林 秀彰, 福澤 明里, 太田 裕一, 大坪 雅史, 清水 健志, 鳥海 滋, 林 美貴成, 豊田 知紀, 酒向 佑輔, 渡邉 ゆずは, 野口 宗彦, 星 一美, 森 瞳, 中村 正, 高屋 朋彰, 北村 亨 | 2021-69370 | 2021-05-06 | 2020-40139 | 2020-03-09 | JCM 1096 |
Oligonucleotide set for determining DNA type of cutibacterium acnes, kit, and determination method of DNA type of cutibacterium acnes | アクネ菌のDNAタイプの判別用オリゴヌクレオチドセット、キット及びアクネ菌のDNAタイプの判別方法 | Nippon Menaade Keshohin KK, Fasmac Co Ltd | 日本メナード化粧品株式会社, 株式会社ファスマック | Akaza, M., Miura, S., Nakada, S., Takasaki, K., Morinaka, R. | 赤座 誠文, 三浦 史帆里, 中田 悟, 高崎 一人, 森中 理慧馨 | 2021-78393 | 2021-05-27 | 2019-207916 | 2019-11-18 | JCM 6425, JCM 6473, JCM 18916, JCM 18918, JCM 18920 |
D-lactate dehydrogenase variants, biofuel cells provided with D-lactate dehydrogenase variants, and biosensors | D−乳酸脱水素酵素変異体、D−乳酸脱水素酵素変異体を備えたバイオ燃料電池、及び、バイオセンサ | Aisin Seiki Co Ltd | アイシン精機株式会社 | Enohara, S. | 榎原 真二 | 2021-78427 | 2021-05-27 | 2019-209107 | 2019-11-19 | JCM 10545 |
Fermented food and drink, and production method thereof | 発酵飲食品及びその製造方法 | Takanashi Milk Products Co Ltd | 高梨乳業株式会社 | Kubota, A., Miyazaki, S., Miyazawa, K., Takashima, R. | 久保田 晃, 宮崎 汐里, 宮澤 賢司, 高島 楽 | 2021-78457 | 2021-05-27 | 2019-210592 | 2019-11-21 | JCM 1131, JCM 1134 |
Drug resistant bacteria disinfectant containing chlorous acid water and improved bacteria disinfectant containing chlorous acid water | 亜塩素酸水含有薬剤耐性菌および改良型細菌殺傷剤 | Sankei Co Ltd | 三慶株式会社 | Aida, S. | 合田 学剛 | 2021-80268 | 2021-05-27 | 2021-22691 | 2021-02-16 | JCM 2013 |
Antigen-binding molecule, nucleic acid composition, vector composition and method for purifying cells and Bifidobacterium longum | 抗原結合分子、核酸組成物、ベクター組成物、細胞およびBifidobacterium longumの精製方法 | Kanagawa Institute of Industrial Science and Technology, Keio Gijuku | 地方独立行政法人神奈川県立産業技術総合研究所, 学校法人慶應義塾 | Nakato, G., Inoue, K., Inoue, H., Fukuda, S., | 中藤 学, 井上 浄, 井上 ひかる, 福田 真嗣 | 2021-83433 | 2021-06-03 | 2019-217338 | 2019-11-29 | JCM 1131, JCM 1192, JCM 1200, JCM 1205, JCM 1222, JCM 1275, JCM 5825, JCM 5828, JCM 13464, JCM 31340 |
Fermented product of Japanese horseradish roots or extract thereof | ワサビ根の発酵物又はその抽出物 | Katakura & Co-Op Agri Corp | 片倉コープアグリ株式会社 | Shibano, T., Niwa, M., | 芝野 智彦, 丹羽 誠 | 2021-84884 | 2021-06-03 | 2019-215276 | 2019-11-28 | JCM 6425, JCM 9199 |
Novel lactic acid bacterium and lactic acid bacterium preparation for silage preparation, and silage preparation method | 新規乳酸菌及びサイレージ調製用乳酸菌製剤、サイレージ調製方法 | Yukijirushi Shubyo KK | 雪印種苗株式会社 | Taniguchi, D., Honma, M., Kitamura, T. | 谷口 大樹, 本間 満, 北村 亨 | 2021-90408 | 2021-06-17 | 2020-131623 | 2020-08-03 | JCM 1132, JCM 1149, JCM 1164, JCM 8130 |
Preventive or ameliorating agent for periodontal disease | 歯周病の予防又は改善剤 | Kao Corp | 花王株式会社 | Akatsu, T., Fujii, A., Shiraichi, A., Yamamoto, N., Sono, H. | 赤津 友基, 藤井 明彦, 白石 晶子, 山本 尚基, 惣野 初美 | 2021-90416 | 2021-06-17 | 2020-200517 | 2020-12-02 | JCM 8153, JCM 11150, JCM 12992 |
Methods for identifying microbial species in samples | 検体中に含まれる菌種を特定する方法 | Shimadzu Corp, Jikei Univ | 株式会社島津製作所, 学校法人慈恵大学 | Koseki, H., Iwata, Y., Yoneda, K., Fujioka, H., Iwase, T., Manome, K., Mizunoe, Y. | 小関 英一, 岩田 祐士, 米田 恭子, 藤岡 宏樹, 岩瀬 忠行, 馬目 佳信, 水之江 義充 | 2021-93912 | 2021-06-24 | 2018-58673 | 2018-03-26 | JCM 2874 |
Method for producing three-dimensional gingival epithelial model induced into periodontal disease-like state | 歯周病様状態に誘導された三次元歯肉上皮モデルの製造方法 | Nikko Chemical Co Ltd, Cosmos Technical Center:KK | 日光ケミカルズ株式会社, 株式会社コスモステクニカルセンター | Abe, M., Shimizu, K. | 阿部 真弓, 清水 健司 | 2021-93993 | 2021-06-24 | 2019-229094 | 2019-12-19 | JCM 12257 |
Lactic acid bacterium having high AhR activating ability | 高いAhR活性化能を有する乳酸菌 | Meiji Co Ltd | 株式会社明治 | Kurihara, S., Hemmi, J., Kano, H. | 栗原 俊祐, 逸見 隼, 狩野 宏 | 2021-101711 | 2021-07-15 | 2021-37225 | 2021-03-09 | JCM 1059, JCM 1126, JCM 1185, JCM 2012 |
Method for producing granule, and granule | 顆粒の製造方法及び顆粒 | Mitsui Sugar Co Ltd | 三井製糖株式会社 | Murata, S., Kirisawa, F., Sato, J., Hagiwara, K. | 村田 晋一, 桐澤 文恵, 佐藤 仁一, 萩原 克嗣 | 2021-106571 | 2021-07-29 | 2020-185142 | 2020-11-05 | JCM 8130 |
Novel Bifidobacterium bacteria and compositions including the same and compositions for promoting growth thereof | 新規ビフィドバクテリウム属細菌、および当該細菌を含む組成物、並びに当該細菌の増殖促進用の組成物 | Morinaga Milk Ind Co Ltd | 森永乳業株式会社 | Hara, S., Odamaki, T. | 原 早紀子, 小田巻 俊孝 | 2021-112166 | 2021-08-05 | 2020-7102 | 2020-01-20 | JCM 1192 |
Packaging body for keeping freshness of animal food | 動物性食品の鮮度保持用包装体 | Mitsui Chemicals Tohcello Inc | 三井化学東セロ株式会社 | Narita, J., Nakayama, B., Tanaka, K. | 成田 淳一, 中山 勉伸, 田中 邦彦 | 2021-121549 | 2021-08-26 | 2020-15030 | 2020-01-31 | JCM 1134 |
Novel lactic acid bacteria high-producing GABA and ornithine, and method for producing oral composition using the lactic acid bacteria | GABA及びオルニチンを高産生する新規乳酸菌、並びに当該乳酸菌を用いた経口組成物の製造方法 | Miyazaki Prefecture | 宮崎県 | Mizutani, M., Fukuyoshi, N., Nagano, J., Fujita, E. | 水谷 政美, 福良 奈津子, 永野 珠光, 藤田 依里 | 2021-122241 | 2021-08-30 | 2020-18562 | 2020-02-06 | JCM 1115 |
Method of detecting sugar chains and method of detecting bacterial flora composition | 糖鎖の検出方法および細菌叢の構成の検出方法 | Univ Of Tokyo | 国立大学法人東京大学 | Kiyono, H., Goto, Y. | 清野 宏, 後藤 義幸 | 2021-128102 | 2021-09-02 | 2020-23944 | 2020-02-17 | JCM 2012 |
Method for producing 1,3-butanediol | 1,3−ブタンジオールの製造方法 | Osaka Gas Co Ltd, Kyoto Univ | 大阪瓦斯株式会社, 国立大学法人京都大学 | Hannya, A., Tsubota, J., Ogawa, J., Kishino, S. | 盤若 明日香, 坪田 潤, 小川 順, 岸野 重信 | 2021-136900 | 2021-09-16 | 2020-36634 | 2020-03-04 | JCM 1390, JCM 7850 |
Carbohydrate-degrading enzymes, screening methods of microorganisms for food additives, evaluation methods of prebiotics and primer pairs | 糖質分解酵素、食品添加用細菌のスクリーニング方法、プレバイオティクスの評価方法及びプライマー対 | Kagoshima Univ | 国立大学法人鹿児島大学 | Fujita, S., Ishiwata, A. | 藤田 清貴, 石渡 明弘 | 2021-153433 | 2021-10-07 | 2020-55336 | 2020-03-26 | JCM 1195 |
Composition for growth stimulation of bifidobacterium breve | ビフィドバクテリウム・ブレーベ増殖促進用の組成物 | Morinaga Milk Ind Co Ltd | 森永乳業株式会社 | Morozumi, M., Izumi, H. | 両角 麻衣, 和泉 裕久 | 2021-153449 | 2021-10-07 | 2020-55893 | 2020-03-26 | JCM 1254 |
Analysis method of data obtained by MALDI mass spectrometry, data processing equipment, mass spectrometer, and analysis program | MALDI質量分析で得られたデータの解析方法、データ処理装置、質量分析装置および解析プログラム | Shimadzu Corp | 株式会社島津製作所 | Teramoto, K. | 寺本 華奈江 | 2021-156811 | 2021-10-07 | 2020-59507 | 2020-03-30 | JCM 18907 |
Methods for producing catechin metabolites | カテキン代謝物の製造方法 | Mitsui Norin Co Ltd | 三井農林株式会社 | Oki, S., Takagaki, A. | 大木 渉吾, 高垣 晶子 | 2021-158952 | 2021-10-11 | 2020-62383 | 2020-03-31 | JCM 9979 |
Primer sets, kits and methods for detecting mycobacteroides abscessus subspecies | マイコバクテロイデス・アブセッサス亜種を検出するためのプライマーセット、キット及び方法 | National Institute Of Infectious Diseases, Kaneka Corp | 国立感染症研究所, 株式会社カネカ | Hoshino, Y., Yoshida, M., Sano, S., Miyamoto, S. | 星野 仁彦, 吉田 光範, 佐野 創太郎, 宮本 重彦 | 2021-159023 | 2021-10-11 | 2020-66306 | 2020-04-01 | JCM 15300 |
Bifidobacteria proliferation promotor | ビフィズス菌増殖促進剤 | Snow Brand Milk Products Co Ltd | 雪印メグミルク株式会社 | Kada, S., Tsukahara, T., Kimura, A. | 加田 茂樹, 塚原 拓也, 木村 彰 | 2021-164435 | 2021-10-14 | 2020-69719 | 2020-04-08 | JCM 1217 |
Periodontal disease bacteria inhibitor for periodontal disease bacteria inside gingival tissue | 歯肉組織内部の歯周病菌に対する歯周病菌抑制剤 | Nippon Zettoc Co Ltd | 日本ゼトック株式会社 | Inagaki, M., Yanagisawa, T., Sakaguchi, R. | 稲垣 みずき, 柳澤 孝俊, 坂口 梨沙子 | 2021-169414 | 2021-10-28 | 2020-72149 | 2020-04-14 | JCM 12257 |
Method for producing inulin using inulosucrase from Bacillus krulwichiae | バチラス・クルルウィッチェ(Bacillus krulwichiae)イヌロスクラーゼを用いたイヌリンの製造方法 | Nippon Origo KK, Toyama Prefecture | 日本オリゴ株式会社, 富山県 | Fujii, K., Takaba, M., Yokoi, K. | 藤井 孝一, 高羽 優算, 横井 健二 | 2021-177712 | 2021-11-18 | 2020-83704 | 2020-05-12 | JCM 1169 |
Fermented tea composition for controlling intestinal function and method of producing the same | 整腸用茶発酵組成物及びその製造方法 | Univ Chiba Nat Univ Corp, Meiji Co Ltd | 国立大学法人千葉大学, 株式会社明治 | Hatano, M., Yokoo, T., Ishida, T., Kimura, M. | 幡野 雅彦, 横尾 岳大, 石田 達也, 木村 勝紀 | 2021-180619 | 2021-11-25 | 2020-86780 | 2020-05-18 | JCM 1291, JCM 5826 |
Method for producing branched oligosaccharide and xylose | 分岐オリゴ糖およびキシロースの製造方法 | Univ of Ryukyus | 国立大学法人 琉球大学 | Kaneko, S. | 金子 哲 | 2021-180640 | 2021-11-25 | 2020-87827 | 2020-05-20 | JCM 9153 |
Autoinducer-2 inhibitor | オートインデューサー−2阻害剤 | Kobayashi Pharmaceutical Co Ltdsuhiro | 小林製薬株式会社 | Hamada, M., Gomi, M. | 濱田 昌子, 五味 満裕 | 2021-183583 | 2021-12-02 | 2020-90082 | 2020-05-22 | JCM 12257 |
Composition containing lactic acid bacteria having ability to capture purine nucleotide | プリンヌクレオチド取り込み能を有する乳酸菌を含む組成物 | Teikyo Univ, Meiji Co Ltd | 学校法人帝京大学, 株式会社明治 | Kaneko, K., Yamaoka, N., Fukuuchi, T., Yamada, S., Saito, C., Kano, H. | 金子 希代子, 山岡 法子, 福内 友子, 山田 成臣, 齋藤 千鶴, 狩野 宏 | 2021-187737 | 2021-12-13 | 2020-90613 | 2020-05-25 | JCM 1002, JCM 1131, JCM 5813, JCM 5889, JCM 7638 |
Constipation resolution composition | 便秘解消組成物 | Konan Kako KK, Mie Univ | 江南化工株式会社, 国立大学法人三重大学 | Otani, J., Terasawa, M., Matsuda, K., Nishiura, K., Shimada, Y., Zang, L., Nishimura, K. | 大谷 淨治, 寺澤 匡博, 松田 孝一, 西浦 薫, 島田 康人, 臧 黎清, 西村 訓弘 | 2021-191257 | 2021-12-16 | 2021-75009 | 2021-04-27 | JCM 2257, JCM 8130, JCM 11046 |
Cell inducer for inflammatory bowel disease treatment, pharmaceutical composition for inflammatory bowel disease treatment, and methods for manufacturing cell for inflammatory bowel disease | 炎症性腸疾患治療用細胞の誘導剤、炎症性腸疾患治療用医薬組成物、及び炎症性腸疾患治療用細胞の製造方法 | Kumamoto Univ, Kanagawa Institute of Industrial Science and Technology | 国立大学法人 熊本大学, 地方独立行政法人神奈川県立産業技術総合研究所 | Takizawa, H., Rin, K., Fukuda, S., Nakato, G. | 滝澤 仁, 林 慶和, 福田 真嗣, 中藤 学 | 2021-193895 | 2021-12-27 | 2020-101147 | 2020-06-10 | JCM 5824, JCM 5826, JCM 5827, JCM 5828, JCM 9496, JCM 13471, JCM 31915 |
Method for producing cycloastragenol-containing composition | シクロアストラゲノール含有組成物を生産する方法 | Kobayashi Pharmaceutical Co Ltd | 小林製薬株式会社 | Ogawa, J., Kishino, S., Fukami, H., Ozeki, Y. | 小川 順, 岸野 重信, 深見 裕之, 尾関 佑樹 | 2021-193933 | 2021-12-27 | 2020-102552 | 2020-06-12 | JCM 1093, JCM 1192, JCM 1194, JCM 1195, JCM 1222, JCM 1273, JCM 1558, JCM 5889, JCM 6123, JCM 7004, JCM 7020, JCM 7046, JCM 8130, JCM 12489 |
Composition for inhibiting production of fermentation product from fermentation raw material, and production method of fermented article employing the same | 発酵原料の発酵産物の産生抑制用組成物及びそれを使用する発酵製品の製造方法 | Tokyo Institute of Technology, Gourmet Navigator Inc | 国立大学法人東京工業大学, 株式会社ぐるなび | Yamada, T., Yamamoto, M., Koyano, H., Sawada, K., Yago, H. | 山田 拓司, 山本 希, 小谷野 仁, 澤田 和典, 矢後 妃奈子 | 6973968 | 2021-12-01 | 2021-87947 | 2021-05-25 | JCM 13832 |
Composition for accelerating production of fermentation product from fermentation raw material, and production method of fermented article employing the same | 発酵原料の発酵産物の産生促進用組成物及びそれを使用する発酵製品の製造方法 | Tokyo Institute of Technology, Gourmet Navigator Inc | 国立大学法人東京工業大学, 株式会社ぐるなび | Yamada, T., Yamamoto, M., Koyano, H., Sawada, K., Yago, H. | 山田 拓司, 山本 希, 小谷野 仁, 澤田 和典, 矢後 妃奈子 | 6953106 | 2021-10-27 | 2021-87971 | 2021-05-25 | JCM 13832 |